Buiten-schilderweek 2018

Buitenschilderweeek-2018- 9 tm 13 juli

 

Beste kunstenaars,
Iedereen die (buiten) schilderen leuk vindt nodigen wij hierbij uit om dit jaar (weer) mee te doen aan de jaarlijkse

 

BUITEN-SCHILDERWEEK 2018 – LEUSDEN EN WOUDENBERG

maandag 9 t/m vrijdag 13 juli

 

Je kunt net zo vaak mee als je wilt; één dag, enkele dagen, of vijf dagen. DEELNAME IS GRATIS, je hoeft je niet van te voren aan te melden. Gewoon komen dus! We vragen je enkel om je eigen schildermaterialen mee te nemen.Andere kunstenaars zijn natuurlijk ook welkom, zoals fotografen, beeldhouwers, enzovoort.

We verzamelen iedere morgen tussen 10.00 en 10.30 uur in het schilderatelier van het Cultuurhuis in Woudenberg,Dorpsstraat 40, op de 3e etage. Daar krijgen jullie de locatie waar we die dag gaan schilderen te horen. Dit is een locatie in of in de buurt van Leusden en Woudenberg. Na een bakje koffie vertrekken we om 10.30 uur naar de locatie. Heb je geen auto? Dat is geen probleem, dan kan je met iemand anders meerijden. Bij erg slecht weer gaan we ergens binnen schilderen, bijvoorbeeld een stilleven.

In september proberen we een expositie van de gemaakte werken te organiseren. We zien je graag en anders een fijne zomer gewenst!

 

Voor informatie neem contact op met:

Carel Wiggerman        Ad Oostveen               Martin Vermeul
tel. 033 494 4254        tel. 033 4948524         tel. 033 286 2431

 

PS:
Vergeet niet je eigen (schilder)spullen mee te nemen. Zoals een doek, penselen, verf, ezel, fototoestel, water enzovoort.
Zorg ook voor een eigen lunchpakketjes en drinken.

 

 

Buitenschilderweek-foto1